portofoliul meu

VEZI PROIECTELE MELE

SPRANCENE

Micropigmentare Sprancene

  • Tehnica Powder– reprezintă conturarea sprâncenelor în cel mai fi în mod cu putință si oferă cel mai natural aspect al sprâncenelor efectul fard sau de sprâncene “pudrate“.
  • Tehnica Shading-reprezintă reconturarea sprâncenelor asemănătoare cu tehnica Powder dar efectul este mai intens.
BUZE

Micropigmentare Buze

Buzele au devenit în ultimii ani un simbol al senzualității și frumuseții. Forma,mărimea și culoarea buzelor pot vorbi pentru și despre tine.Dacă dorești buze frumos conturate sau dacă vrei să le mărești puțin volumul atunci poți apela cu încredere la Micropigmentare. Se poate reface conturul pierdut al buzelor sau colorarea parțială totală a buzelor. Este o procedură excelentă în reconstruirea buzelor prea subțiri cu forme inegale sau disproporționate în cazul persoanelor sensibile sau alergice la machiaj.

EYELINER

Laser Removal

Indepartarea cu ajutorul laserului este una din cele mai bune, sigure si eficiente metodede a scapa de ceea ce putem numi o alegere necorespunzatoare, o lucrare prost executata, demodata sau care a devenit inestetica odata cu trecerea timpului.Aparatul laser din portofoliul nostru poate asigura cele mai bune rezultate, fiind un aparat ultraperformant de ultima generatie, care face ca tratamentul de indepartare sa fie nedureros si fara traume asupra pielii sau firelor de par.

 

 

laminare

Laminare Sprancene

Laminarea sprancenelor este o procedura non-invaziva ce a prins o popularitate incredibila in ultimii ani in randul doamnelor.

Laminarea reprezinta domolirea si ordonarea firelor de par rebele in directia dorita si pastrarea lor in aceasta forma pentru o perioada de pana la 8 saptamani.

Tehnica laminarii nu este deloc daunatoare, din contra este si un tratament.

Aceasta procedura se potriveste persoanelor care au fire de par in sprancene si isi doresc un aspect mai natural si mai ordonat.

Laminare Gene

Laminarea este o tehnica originala din Rusia si este un nou trend in materie de beauty.

Laminarea genelor este o alternativa la indemana in schimbul aplicarii extensiilor de gene sau a rimelului.

Procedura este recomandata pentru oricine isi doreste un aspect natural sau persoanelor alergice la machiajul clasic.

Genele devin mai definite si mai groase fiind supuse unui tratament cu keratina ce le va hrani si le va face mai dense si mai lungi.

Laminarea nu dispare la contactul cu apa si se pastreaza pe un termen de 4-8 saptamani.

Education Template