cateva cuvinte despre mine

Despre mine

Specialist Dermopigmentist

Specialist Dermopigmentist

Loredana Farcau

Buna! Numele meu este Loredana, sunt specialist dermopigmentist  si sunt pasionată de ceea ce fac.

 

Mă pasionează tot ce tine de domeniul beauty,tot ceea ce ne ajuta pe noi femeile sa ne recapatam încrederea în noi,sa ne simțim frumoase,atrăgătoare și puternice.

Scopul machiajului semipermanent realizat de către mine este acela de a sublinia şi evidenţia frumuseţea fiecărei cliente, prin retuşuri cosmetice delicate şi mai ales, care să o avantajeze.
Cu fiecare pigmentare sau repigmentare doresc să obţin cel mai bun, dar şi cel mai spectaculos rezultat posibil.

Fiecare procedura este personalizata in functie de trasaturile si preferintele voastre.

Machiajul semi-permanent este mai mult decat un simplu tatuaj, bucuria si onoarea de a infrumuseta chipul tau imi ofera cea mai mare satisfactie.

Follow Me

Ce spun clientii nostrii

Loredana farcau
"Dacă ar fi sa descriu in trei cuvinte experienta în acest salon , as spune:profesionalism, precizie, perfecțiune. Un mediu ambiant relaxant, un mediu de lucru în deplină siguranță, modern dotat, o persoană cu experiență, care te va îndruma să faci cea mai buna alegere pentru a reda trăsăturile frumuseții tale. Recomand cu toată încrederea acest salon de beauty, în care daca veți păși, veti iesi total mulțumite."
Loredana Pana
"O recomand cu mare drag, incercati si nu o sa regretati! O persoana dedicata pasiunii ei si cu o rabdare nemarginita!Sprancenele sunt naturale si superbe!"
Paula Carbunaru
"Cu multa rabdare si o mana usoara, un stil lejer si o forma de invidiat. Un mic secret, fetelor : multa crema dupa. I like it ! Multumesc si succes Lore ! Te pup cu drag !!"
Rebecca Chican
" Multumesc pentru sprancenele superbe!talent si profesionalism!Great job!"
AJ Maria

Education Template